Hírek

A Hajdú és Társai Kft. és a VIANOVA 87’ Zrt. / ezúton kívánja értesíteni Önöket, hogy 2015. március 23-án a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezési munkálatait megkezdi

Tisztelt nagykovácsi lakosok!

A ZSO-VIA közös ajánlattevők, / tagjai a Hajdú és Társai Kft. és a VIANOVA 87’ Zrt. / ezúton kívánja értesíteni Önöket, hogy a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezési munkálatait megkezdi
2015. március 23-án

A munkálatok várható befejezési határideje:
2015.szeptember 30.

Felhívjuk a Tisztelt Lakók figyelmét, hogy a munkálatok alatt forgalmi rend változások, és teljes útlezárás is várható.

A szennyvízrendszer kiépítésének technológiai sorrendje sajnos megköveteli az utak többszöri felbontását és ideiglenes helyreállítását. Első lépésben a gerincvezetéket, illetve az ingatlanokhoz tartozó bekötő csonkot helyezik el. Ezután a megépített szakaszok víztartási próbáját végzik. A nem megfelelően víztartó szakaszokat újra felbontják, a probléma kiküszöbölése és a javítás érdekében. Csak a megfelelőnek minősített víztartással rendelkező részeken kezdik meg az aknatetők körüli betongallér kiöntését, melyhez ismételten szükséges az aknák környezetében az útburkolat felbontása.

Az esős idő a kivitelezéssel érintett utak közlekedésbiztonságát rontja, ezért a közlekedés fokozott óvatosságot igényel.
A ZSO-VIA közös ajánlattevők tagjai folyamatosan biztosítják az utcák egyoldali megközelíthetőségét, az ingatlanokhoz történő bejutást.

Kollegáink a bekötőcsonkok pontos helyének egyeztetését folyamatosan végzik, amelyhez kérjük a tisztelt lakosság türelmét és együttműködését a munkálatok végzésének időtartama alatt.
Felhívjuk az érintett tulajdonosok és használók figyelmét, hogy az ingatlanokhoz tartozó bekötőcsonk használata a kivitelezés időtartama alatt TILOS! A szennyvízrákötés csak a Polgármesteri Hivataltól kapott kiértesítés után lehetséges. Ennek figyelmen kívül hagyása nagyon súlyos károkat okozhat, és anyagi következményekkel, felelősségre vonással jár.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Helyszíni elérhetőség: Nagykovácsi, Kossuth L. u. 1.

HAJDÚ ÉS TÁRSAI Kft.
Pesti András – Telefonos elérhetőség: (+36) 20 364 46 94
E-mail cím: pesti.andras@hajdu.hu

VIANOVA 87’ Zrt.
Kovács Attila – Telefonos elérhetőség: (+36) 30 289 21 34
Szabó Tamás – Telefonos elérhetőség: (+36) 30 552 70 59

Ütemterv
2015.03.23. – 2015.04.01.
A fent jelzett időpontban a következő utcákban folynak munkálatok:
  • Vértes utca (Ady u. – Erdősétány u. között) – E-0-0 jelű csatorna
  • Gerecse utca – G-2-0 jelű csatorna
  • Kálvária sétány (Völgy u. – Mecsek u. között) – G-1-0 jelű csatorna
  • Kút utca (Erdősétány u. – Szarvas u. között) – G-0-0 jelű csatorna
  • 2618 hrsz. utca (K2 átemelő – Pilis u. között) – H-0-0 jelű csatorna
  • Muflon utca (Turista útig) – G-13-0 jelű csatorna

Kérjük a lakosság szíves megértését és türelmét!