Hírek

Pályázat: Az Év Családja Pest megyében Díj

FELHÍVÁS
„Az Év Családja Pest megyében” Díj odaítélésére

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete a Pest Megyei Önkormányzattal (PMÖH) együttműködve pályázatot hirdet „Az Év Családja Pest megyében” díj odaítélésére, amelyre Pest megyében lakó magánszemélyek és Pest megyei székhelyű civil szervezetek jelölhetnek családokat. Olyan Pest megyei családok (3 vagy több gyermeket nevelők) jelölését várjuk, akik mindennapi életükkel, gyermekeik nevelésével, taníttatásával, családtagjaik gondozásával, munkálkodásukkal és közösségi szerepvállalásukkal is példaként állíthatók a Pest megyében élő nagycsaládos közösségeink elé.

A javasolt család címének, elérhetőségének megadása mellett kérjük, feltétlenül küldje meg részünkre a család tagjainak nevét és életkorát (gyermekekét, esetleg a család bemutatása szempontjából fontos rokonokét), valamint csatolja a család életének, tevékenységének rövid (max. két A/4 oldalas) összefoglaló jellegű bemutatását is. Az elbírálásnál előnyt jelent, ha egy családot többen is javasolnak.

Kérjük a javaslattevőket, hogy nevüket és elérhetőségüket adják meg a pályázat benyújtásánál!

„Az Év Családja Pest megyében” díj odaítélésére a jelölés alapján a NOE – PMÖH által felállított Értékelő Bizottság tesz javaslatot. Az Értékelő Bizottság fenntartja a jogot, hogy a javaslattevőtől, illetve más szervezetektől, magánszemélyektől újabb adatokat kérjen be, ha ez a pályázat elbírálásához szükséges.

Az elismerés adományozásáról a NOE elnöksége dönt.

A díjazott család 50.000 Forint pénzjutalomban részesül. A díj átadására 2016. július 11-én a Népesedés Világnapján kerül sor, a nyertes családot postán értesítjük.

A jelöléseket a noe@noe.hu e-mail címre „Az Év Családja Pest megyében” jeligével, vagy postai úton a NOE 1056 Budapest, Március 15. tér. 8. Pf.237 címre kérjük eljuttatni, 2016. június 20-ig.

www.pestmegye.hu