Hírek

Iskolai étkeztetéssel kapcsolatos tájékoztató

TISZTELT SZÜLŐ!

 

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi, iskolai étkeztetéssel kapcsolatos tájékoztatót.

A mellékelt nyilatkozatokat töltse ki az étkezés igénybevételéhez és a normatív kedvezményes /térítésmentes ill. 50%-os/ étkezéshez, majd ezt követően az iskolában a titkári szoba előtt kihelyezett dobozba, (borítékba összerakva) helyezze bele.

Mivel a normatív kedvezmény legkorábban 2015. szeptember 1-jétől vehető igénybe felhívjuk a figyelmet arra, hogy ennek igénybevételéhez 2015. augusztus 28. 12 óráig kell benyújtania a dokumentumokat. Amennyiben eddig az időpontig nem adja le igénylését, abban az esetben gyermeke számára az induló tanítási év első hetében az étkezést nem tudjuk biztosítani.

Gyermeke étkezésének kezdési időpontja, illetve a normatív kedvezmény igénybevételének lehetősége ezt követően, a nyomtatványok leadásának idejétől függ.

Néhány étkezéssel és a díjfizetéssel kapcsolatos tudnivaló:

  • Ha a gyermekétkeztetést a gyermek bármilyen okból nem veszi igénybe, (pl. betegség) annak lemondása munkanapokon 9:00 óráig csak írásban (e-mailen vagy a NATÜ iroda – Nagykovácsi, Pók 58. – postaládájába bedobva) lehetséges.

Az étkeztetés újbóli igénybevételéhez munkanapokon 9:00 óráig a fent leírt módon írásban jelezze gyermeke részére az étkezés igényét, ez esetben az étkezés másnaptól lehetséges.

Ez a normatív kedvezményben részesülőkre is vonatkozik!

A lemondás aznapra már nem, csak másnaptól érvényesíthető.

  • Az étkezés díja: háromszori étkezés esetén 590,-Ft/fő/nap

menza (ebéd) esetén 350,-Ft/fő/nap

A kiszámlázott térítési díjat – az eddigi gyakorlattól eltérően – tárgyhónap 10. napjáig kell befizetnie. Az esetleges – lemondott – távolmaradások a következő számlában kerülnek érvényesítésre.

Amennyiben a befizetés nem történik meg a tárgyhónap 10. napjáig, úgy gyermeke a számla rendezéséig nem veheti igénybe az étkezési szolgáltatást.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy amennyiben a 2014/2015 tanévről vagy még korábbról elismert étkezési díjtartozása van és az 2015 október 1. napjáig nem kerül kifizetésre, úgy gyermeke ebben az esetben sem vehet részt a tartozás rendezéséig az étkeztetésben.

  • Fizetési módok:
    • banki átutalás,
    • külön kérésre postai csekk,
    • az általános iskola hirdetőtábláján és a NATÜ honlapon előre meghirdetett befizetési napokon, helyben az iskola épületében, banki terminálos fizetéssel

 

Az étkezéssel kapcsolatos bármilyen kérdéseikre állunk szíves rendelkezésükre! Együttműködésüket előre is köszönjük!

Nagykovácsi Településüzemeltetési Nonprofit Kft. Elérhetőségeink: 0630-3751805, iskolaietkeztetes.natu@nagykovacsi.hu