Hírek

FIGYELEM! ÚJ SEBESSÉGKORLÁTOZÁS A NAGYKOVÁCSI ÚTON

A Nagykovácsi út Rácski telep „S” kanyarjában sorozatosan bekövetkező balesetek miatt a Magyar Közút kezelője 40 km/h sebességkorlátozó táblákat helyezett ki.
Az elmúlt hetek során írásban és szóban adott folyamatos jelzéseink eredményeként az út szakértői vizsgálata is megkezdődik, és ennek függvényében történik meg az esetleges korrekciója az útnak (pl. burkolat érdesítése). Saját törekvéseinken túl Remeteszőlős községgel közösen is kezdeményeztük a balesetveszély okainak feltárását és a balesetveszély megszüntetését.
Kérünk mindenkit, különös óvatossággal, maximum 40 km/h sebességgel haladjon a Rácski kanyarban és figyelmeztesse erre Nagykovácsiba látogató rokonait, ismerőseit is.

Felhívjuk arra is a figyelmet, hogy Nagykovácsi egyéb területein is figyelemfelhívó, veszélyjelző és sebességkorlátozó táblák kerültek kihelyezésre a biztonságosabb közlekedés érdekében (pl. Nagyszénás kert), ezért kérjük, különös figyelemmel autózzanak, ne csak rutinból közlekedjenek. Mindannyiunk nevében köszönet a szabályosan és megfelelő óvatossággal közlekedőknek.
Kazal-Virágos2 másolata