Hírek

Pályázat lakosság önszerveződő közösségei, valamint a település lakosainak közösségi célú igényeinek teljesítését végző civil szervezetek 2016. évi támogatására

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzatának a lakosság önszerveződő közösségei, valamint a település lakosainak közösségi célú igényeinek teljesítését végző civil szervezetek támogatásáról szóló 3/2016. (II.29.) önkormányzati rendelete alapján Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata pályázatot ír ki a lakosság önszerveződő közösségei, valamint a település lakosainak közösségi célú igényeinek teljesítését végző civil szervezetek 2016. évi támogatására.

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete nagy hangsúlyt helyez arra, hogy anyagilag is támogassa azon civil szervezetek tevékenységét, melyek részt vállalnak és részt vesznek a település közösségi életében, kulturális, oktatási, sport, művészeti, hagyományápoló, de akár szociális vagy településfejlesztés, szépítés területeken a nagykovácsi lakosság életében jelen vannak.

A pályázati kiírás, a benyújtásához szükséges adatlap, valamint a pályázati támogatások szakmai és pénzügyi elszámolásának összeállítására vonatkozó követelmények a csatolt mellékletből letölthetőek.

A pályázatok benyújtásának megkönnyítése, az eredményes pályázatok elősegítése, valamint a pályázati eljárás megismertetése céljából részletes tájékoztatót tart az önkormányzat 2016. március 21-én 17.00 órakor az Öregiskola Közösségi Ház és Könyvtár (Nagykovácsi Kossuth L. u. 78.) termében.

civil pályázati kiírás

követelmények elszámoláshoz

pályázati adatlap

meghívó 03-21