Hírek

Szavazás

Tisztelt Nagykovácsi Lakosok!

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata határozott arról, hogy felülvizsgálja a 2002-ben elfogadott és a település hosszútávú (10 évnél hosszabb) fejlődést meghatározó koncepciót, továbbá elkészíti a középtávú (4-10 év) fejlesztéseit tartalmazó stratégiáját. A Településfejlesztési Koncepció célja, hogy a lakosság és a településvezetés számára legyen olyan dokumentum, amely tartalmazza a Nagykovácsi fejlődését elősegítő célokat és hozzásegíti a község fejlesztéséért felelős politikusokat a megfelelő döntések meghozatalához. Az Integrált Településfejlesztési Stratégia feladata az, hogy olyan célokat és azok megvalósításához szükséges akciókat jelöljön ki, melyek megalapozzák a település korszerű és harmonikus, a lakosság érdekeit szolgáló fejlődését. E munka elősegítése, megalapozása céljából készült a lakossági kérdőív.

A kérdőívet a település minden háztartásába eljuttattuk a Nagykovácsi Böngésző segítségével, emellett letölthető az önkormányzat honlapjáról is (www.nagykovacsi.hu). A kérdőív kitöltése természetesen név nélkül történik. Arra kérjük Önöket, hogy miután figyelmesen elolvasták és kitöltötték azt, juttassák vissza legkésőbb 2014. március 21. napjáig az alább felsorolt gyűjtőhelyek egyikére:

–        Polgármesteri Hivatal, Kossuth Lajos utca 61.
–        Nagykovácsi Általános Iskola, Kossuth Lajos utca 101.
–        Nagykovácsi Öregiskola és Könyvtár Kossuth Lajos u. 78.
–        Kaszáló utcai, Száva utcai és Dózsa György utcai Óvodák,
vagy küldjék el e-mailben, scannelt pdf formátumban a koncepcio@nagykovacsi.hu e-mailcímre.

A kérdőív kitöltéséhez szükséges egyéb tudnivalók:

A kérdőívet a háztartásban lakó 18 évesnél idősebb személyek tölthetik ki. Kérjük, hogy háztartásonként csak egy kérdőívet töltsenek ki. Véleményeik kifejtésére a későbbiekben más fórumokon mindenképpen lehetőséget biztosítunk.

Kérjük Önöket, vegyenek részt a közös munkában, véleményükkel, javaslataikkal, gondolataikkal segítsék településünk fejlesztési céljainak és jövőképének megalkotását!

 

Bencsik Mónika
Polgármester
[yop_poll id=”2″] [yop_poll id=”5″] [yop_poll id=”6″]

Mennyire elégedett a településen található, alábbiakban felsorolt funkciókkal általánosságban? (Értékelje 1-5-ig, ahol 1-es azt jelenti, hogy egyáltalán nem elégedett, 5-ös azt jelenti, hogy teljesen mértékben elégedett vele.. Jelölje be a megfelelő számot!)

[yop_poll id=”7″] [yop_poll id=”8″] [yop_poll id=”9″] [yop_poll id=”10″] [yop_poll id=”11″] [yop_poll id=”12″] [yop_poll id=”13″] [yop_poll id=”14″] [yop_poll id=”15″] [yop_poll id=”16″] [yop_poll id=”17″] [yop_poll id=”18″] [yop_poll id=”19″] [yop_poll id=”20″] [yop_poll id=”21″] [yop_poll id=”22″] [yop_poll id=”23″] [yop_poll id=”24″] [yop_poll id=”25″] [yop_poll id=”26″] [yop_poll id=”27″]

13. Mennyire lenne fontos az Ön számára, hogy a korábban felsorolt fejlesztések megvalósuljanak a településen? (Értékelje 1-5-ig, ahol 1-es azt jelenti, hogy egyáltalán nem fontos, 5-ös azt jelenti, hogy nagyon fontos.

[yop_poll id=”28″] [yop_poll id=”29″] [yop_poll id=”30″] [yop_poll id=”31″] [yop_poll id=”32″] [yop_poll id=”33″] [yop_poll id=”34″] [yop_poll id=”35″] [yop_poll id=”36″] [yop_poll id=”37″] [yop_poll id=”38″] [yop_poll id=”39″] [yop_poll id=”40″] [yop_poll id=”41″]