Hírek

FORGALMI REND VÁLTOZÁSOK

Tisztelt Lakosok!
Tisztelt Nagykovácsiban közlekedők!
 
Amint arról korábban már hírt adtunk elkészült és ma átadásra került az Általános Iskola mögötti parkoló. Ennek megközelítése a Nagyszénás utcából lehetséges, és – hasonlóan az iskolánál lévő parkolóhoz – egyirányú közlekedés lett kialakítva. Ezzel új forgalmi rend lépett életbe a Nagyszénás utcában is, hiszen az már a Kazal utcától egyirányúvá vált a Nagykovácsi Temető felé. Ennek megfelelően az iskola melletti parkolóból csak jobbra – a Temető felé – és egyenesen – az új parkoló irányába – lehet haladni.
 
Kérjük a közlekedőket, és különösen gyermeküket az iskolába szállító szülőket, hogy fokozott figyelemmel közelítsék meg a helyszínt és tartsák be a KRESZ szabályait. Ebben a reggeli és délutáni csúcsidőszakban segítségükre lesznek a Készenléti Szolgálat önkéntesei is.
 
Ismételten fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, hogy a megkezdődnek a Diófa utcai híd rekonstrukciós munkálatai is, ezért a híd október végéig az autóforgalom elől lezárásra kerül. Ennek megfelelően a Diófa utca a Kossuth Lajos utcától és a Kolozsvár utca a Száva utcától zsákutcává vált, amire külön táblák is felhívják figyelmüket.