Hírek

Értesítés belterületen lévő vadak elejtéséről!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a belterületi részeken megjelenő vadak elejtése az idei évben is folytatódik, amely tevékenységre a Hivatalunk a rendőrségi engedélyt megkapta 2015. június 30-ig.

A fenti tevékenységet a biztonsági előírások fokozott betartása mellett 20.00 óra és 04.00 óra között végezheti Erős Kálmán közterület-felügyelő és segítője, Mucsi Ferenc.

Az elejtés lehetséges helyei:

Nagykovácsi bekötő 11104 j. út és a mellette lévő belterületi részek, Kossuth Lajos utca, Kálvária sétány, Erdő sétány, Hidegkúti utca, Pilis utca, Kerekhegyi sétány, Völgy utca, Gerecse utca, Bakony utca, Zsíroshegyi út, Nagyszénás tanösvény, Barack utca, Szilva utca, Forrás utca, Szamos utca, Gémeskút utca, Rozmaring utca, Telki út, Csendes utca, Muflon utca, Vaddisznó utca.

A vadak által belterületen okozott károkkal kapcsolatban Ön is tehet bejelentést Hivatalunknál személyesen vagy bármelyik elérhetőségünkön, továbbá Erős Kálmán közterület-felügyelő úrnál a 06-20-528-6007-es telefonszámon.

A bejelentés lehetőleg tartalmazza: a bejelentő nevét, elérhetőségét, az észlelés helyét, idejét, az észlelt vad leírását, mozgását, személyi- vagy tárgyi sérülés történt-e, valamint az ügy megoldását elősegítő információkat.

Megértésüket és segítségüket előre is megköszönöm.

 

Nagykovácsi, 2015. január 20.

Üdvözlettel:
Papp István
Jegyző